Baby Shoes Melania – calitate si traditie italiana

Melania este brand-ul italian care pune valoare pe incaltamintea copilariei. Melania este un brand italian creat in 1966 si timp de aproape 50 de ani a folosit intotdeauna aceeasi pasiune, viziune si competenta pentru afaceri la nivel mondial.

Produce linii de incaltaminte pentru copii, a carei calitate este recunoscuta international.

Grupul Melania s-a impus ca una dintre cele mai importante si cele mai respectate brand-uri de incaltaminte din piele pentru copiii din lume.

Cele doua colectii majore sunt Melanie ( made in Italia ), precum si Mkids ( facute in România ), dar si licenta de a produce brandul Fiorucci.

Incaltaminte Baby Shoes Melania – bucuria si confortul copilului tau

Cand vine vorba de incaltaminte, Baby Shoes Melania, de regula, sa asculti de necesitatile si de capriciile tale! Insa cei mici trebuie sa fie la fel de bine inzestrati, iar grijile tale cu atat mai riguros administrate, poate cu atat mai mult cu cat talpa si piciorul copiilor au nevoie de o atentie sporita pentru a se dezvolta firesc.

Melania este una dintre putinele marci de renume international care iti ofera solutii complete pentru ca tu sa ii poti innoi pe cei mici cu incaltaminte adecvata.

Insa, dincolo de valorile calitatii si ale sanatatii promovate de Melania, brand-ul italian cultiva si pasiunea pentru trenduri. Stii bine ca cei mici au o personalitate ce cauta continuu modalitati de exprimare. Ajuta-i sa isi formeze gustul pentru stil, cultiva-le atentia fata de ceea ce este frumos si sanatos. Pe scurt, ajuta-i sa creasca alegand incaltamintea semnata Melania.

Echipa Baby Shoes Melania

Suntem o echipa tanara si ne desfasuram activitatea cu promptitudine si seriozitate atat fata de clienti cat si de parteneri. Produsele comercializate prin intermediul magazinului nostru sunt vandute din stocurile proprii si livram in termen de 24-48 de ore in toata tara prin curier rapid.

Cumparand de la Baby Shoes Melania aveti garantia calitatii produselor, a bucuriei copiilor, a preturilor accesibile si livrare rapida prin curier rapid.

Tehnologii folosite

Base Up. Base Up este talpa produsa de compania italiana cu acelasi nume. Este folosita de Melania in confectionarea de incaltaminte pentru copii, in mod fericit Base Up si Melania colaborand pentru a satisface acelasi segment de piata: micii sau tinerii clienti care, pe langa necesitatile privitoare la confort, dovedesc o crescanda atentie la constantele schimbari impuse de scena modei. Pentru a crea pantoful care combina in mod ideal alinierea la tendinte si confortul, Melania apeleaza la talpa creata de un partener care respecta tocmai aceleasi principii. O talpa flexibila, usoara, rezistenta, versatila, talpa pe care incaltamintea ideala a copilului ar trebui sa o incorporeze.

SoleTech. Talpile SoleTech folosite de Melania in confectionarea de incaltaminte pentru copii sunt produse de compania omonima, si excelaza prin cateva caracteristici ce le recomanda pentru aceasta intrebuintare. SoleTech este unul dintre cei mai performanti producatori de talpi (sau componente de talpi) din EVA si cauciuc, colaborand cu numerosi giganti ai industriei in cauza. De asemenea, SoleTech este totodata unul dintre cei mai performanti producatori de incaltaminte ortopedica si terapeutica din America. Talpile SoleTech sunt concepute pentru a oferi un nivel maxim de confort pe durata purtarii incaltarilor. Fiind proiectate in acest scop, ajuta la dezvoltarea armonioasa a piciorului. Din acest punct de vedere, talpile SoleTech coincid cu idealul de productie al brand-ului Melania: inainte de toate, incaltarile trebuie sa ofere micilor clienti bucuria unei dezvoltari armonioase, firesti, netulburate fie de lipsa know-how-ului, fie de tendinta de a sacrifica confortul si proiectele sanatoase de dragul tendintelor fashion.

Interactiva. Interactiva este brantul inregistrat de Melania, pe care brand-ul italian l-a conceput si il foloseste pentru a completa structura incaltarilor pentru copii cu un element ce contribuie la dezvoltarea armonioasa a piciorului. Brantul Interactiva este rezultatul efortului conjugat al unei echipe de podologisti, pediatri si medici care au pus laolalta experienta si sugestii valoroase. Rezultatul: brantul Interactiva cu numeroase caracteristici salutare. Este moale, pentru a oferi captusire (neutralizeaza socurile de impact); prezinta proeminente care, la aplicarea presiunii la fiecare pas, in timpul mersului, reactioneaza pentru a stabili echilibrul fortelor pe o suprafata mai mare decat suprafata de impact; previne instalarea de bacterii si micoze datorita tratamentelor nontoxice antifungice la care sunt supuse materialele din compozitia brantului. Pe scurt, un brant care ofera o autentica oportunitate pentru copil de a se bucura de confort, dar si de a se dezvolta fara oprelisti.